Jouw handicap of beperking kan veel ongemakken met zich meebrengen.
Vaak wordt gezien wat je allemaal niet meer kan. En hoe meer aandacht je vestigt op je beperking, hoe groter je beperking wordt.

Ga vooruit!

Focus je op wat je wel nog kan, sta open voor nieuwe dingen. Vaak wil je blijven doen wat je altijd hebt gedaan. Maar door deze verandering(en) is niet altijd alles meer mogelijk. Maar je mag en kan veranderen. Het is jouw leven en jij bepaalt hoe jouw leven er uitziet. Waarmee wil je jouw leven de moeite waard maken?
Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om daar iets mee te doen. Of je het nu leuk vindt of niet. Door vast te blijven houden aan wat je had kom je niet vooruit. Het is stil staan bij het nu. Waar sta ik nu en welke kant wil ik op. Wil ik vooruit ….. of steeds maar over mijn schouder terug kijken….

Laat je beperking niet beperken

Als je kan zeggen mijn leven bepaalt mijn handicap dan zit je op het goede pad. Een nieuw pad waarvan je verteld zal staan wat het je zal brengen. Als jij je aandacht kan leggen op de dingen die je wel nog kunt en doelen stelt wat je graag zou willen dan is het mogelijk. Je zal zien waar jij je focus op legt zal groeien……..