“Mind Work Out”

Beetje bij beetje mezelf bloot geven……..

Mijn beleving en ervaring in mijn leven deel ik graag met anderen mensen. Mijn openheid, kwetsbaar durven zijn, zorgt ervoor dat ik dit terug krijg van andere mensen. Dit is ook waarom ik zo graag mijn ervaringen wil delen en hiermee een groep mensen wil bereiken die dat kunnen gebruiken op hun pad wat ze zelf bewandelen in hun leven.

Mij letterlijk en figuurlijk durven blootgeven was niet zomaar een “dingetje”. Compleet uit mijn comfort gaan was dit. Het is een weg die ik zelf moest bewandelen en nog steeds bewandel. Een weg die voor mij nooit zal stoppen. En waarom stopt deze weg nooit voor mij, omdat ik nooit voor 100% zal accepteren wat er is. Maar ik kan er wel heel goed mee om gaan en dat is een wijze les die ik heb mogen ervaren in mijn leven. Als je jezelf accepteert, zal de omgeving dat ook doen. Dat hoeft geen 100% te zijn. Wat is goed en wat is perfect?

Wijze lessen in het leven

Als we alles wisten in het leven waren er ook geen lessen meer. En dat maakt het leven ook minder interessant, of niet? Maar waarom heb je moeite om jezelf te laten zien? Waarom heb je er zo een moeite mee wat anderen van jou denken? Waarom moeite met nee zeggen? Waarom moeite om iets te veranderen? Waarom doe je wat je altijd al doet maar wat jou niet gelukkig maakt? Leg jij jouw lat ook zo hoog?

Wil jij dit graag onderzoeken?

Mooi, dan heb ik een leuke uitdaging voor jou!

Wil jij investeren in jezelf en wil jij jouw eigenwaarde vergroten? Schrijf je dan nu in voor de “Mind Work Out” van maart en april 2020. Deze 8 weken durende “Mind Work Out” helpt jou op weg hoe jij in het leven wilt staan, waar sta je nu en waar wil je naartoe. Samen zal jij in een kleine groep van gelijkgestemde op onderzoek gaan naar waar jouw passie ligt, wat jouw valkuil is maar waar je vooral waardevolle inzichten krijgt die je op een interactieve manier leert het beste uit je jezelf te halen!

Wil je meer informatie mail mij of bel mij, marlie@marlieoptroot.com 06-30490237

Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten!

THE BEST PROJECT

YOU’LL EVER WORK ON

IS YOU!